Kajakken

kajakken

De locatie van Kano op IJburg is uniek voor Nederland. Het clubgebouw ligt in de luwte van de rietlanden en grachten van IJburg en het water is ondiep. Daarom is dit een ideale locatie voor beginners en voor het oefenen van technieken. Tegelijkertijd kun je vanaf deze plek heel gevarieerde tochten maken op het grote water van het IJmeer naar bijvoorbeeld Pampus, Durgerdam of Muiden.

Clubvaren

Leden met een eigen kajak kunnen te allen tijde gebruik maken van de clubfaciliteiten en zelf tochten ondernemen. In het reguliere seizoen van april tot oktober organiseren de volgende vaste activiteiten, ook voor de leden die (nog) geen eigen kajak hebben:

  • Woensdagavond         19.00
  • Zaterdagochtend        10:00

Als het weer het toe laat varen we door in de herfst en winter op zaterdag om 10:00 uur

Cursusaanbod

Kennis maken?

Lijkt kajakken je leuk, maar ben je nog niet helemaal zeker of het wel iets voor jou is? Er zijn regelmatig introductiedagen. Zie hiervoor de kalender.

 

Tochten

Er worden door het jaar heen verschillende tochten georganiseerd. We hebben soms bezoek van een andere vereniging en laten hun kennis maken met ons vaargebied. Andersom gaan we ook graag eens op bezoek. Daarnaast zoeken we de leukste vaargebieden voor een dagtocht of Kampeerweekeinde. Zie de kalender voor alle activiteiten.