Over ons

Kano op IJburg (KOIJ) is een Amsterdamse kanovereniging voor kajakkers, surfskiërs en suppers. We zijn dus geen verhuurbedrijf van kano’s of sup boards 😅.

Onze club zit sinds 2011 op een prachtige plek op Rieteiland-Oost aan de Zandzeggestraat 9 op IJburg, naast de tennisclub.

De locatie is uniek voor Nederland. Het clubgebouw ligt in de luwte van de rietlanden en grachten van IJburg: ideaal voor beginners en het oefenen van technieken. Tegelijkertijd kun je vanaf het club zo het grote water van het IJmeer op naar Pampus, Durgerdam, Muiden of verder.

We beschikken over eigen supboards, twee clubsurfski’s en verschillende soorten kano’s voor clubvaren (toer- & zeekano’s,  polokano’s en één Canadees). Verder hebben we voldoende stallingsruimte voor jouw eigen kano, supboard of surfski.

Missie en visie

Iedereen is welkom bij Kano op IJburg om te bewegen op de golven van het IJmeer en alle zorgen te laten varen. 

Kano op IJburg wil een een volwaardige partner zijn in de watersport, waarbij we zorg dragen dat elke discipline  ̶  kano, surfski, sup  ̶  de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen. Dit willen we doen door middel van een volwaardige accommodatie aan het water met een instapplek geschikt voor elke watersporter.

Translate »