Introductiecursus KOIJ – zaterdag 11 augustus

Veel leden van KOY hebben in het verleden voordat zij lid werden een kanocursus gevolgd. Er zijn de laatste tijd ook nogal wat leden zonder cursus of kajakervaring bij de vereniging binnen gestroomd.

Met name deze groep wordt op 11 augustus aanstaande in de gelegenheid gesteld om alsnog hun kano-ervaring bij te spijkeren en zodoende de veiligheid binnen de vereniging zowel te waarborgen als te verstevigen. Met andere woorden wij willen graag het clubvaren op een hoger plan tillen qua techniek en veiligheid. Maar ook de leden die hun technieken willen opfrissen zijn welkom!

Veiligheid betekent dat de basistechnieken goed beheerst worden, dat je iemand kan redden en dat je gered kunt worden. Kennis van weer en water en overige materialen.

Het programma op zaterdag 11 augustus aanstaande begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur met een pauze voor eten. (zelf brood en drinken meenemen).

Het is een hele dag werken, plezier hebben en veel leren. Wij zorgen voor goede instructeurs, jij zorgt voor extra kleding en wat je verder denkt nodig te hebben.

Geef je zo snel mogelijk op zodat wij weten hoeveel instructeurs we nodig hebben. Geef tevens aan wat je al in huis heb aan technieken.