Agenda

Jaarkalender 2021

 • Actief op het water: gezond, rustgevend, gezellig, spannend, genieten van de natuur. Wat wil je meer? En leeftijd is daarbij nauwelijks een beperking.

  Fanatiek of rustig-recreatief: bij Kano op IJburg (KOIJ) kan het allemaal. Van een ontspannend stukje peddelen na het werk, tot een gezellig kano-kampeerweekend met gelijkgestemden. Of op snelheid de golfslag van het open water trotseren op een surfski. Stap op/in, vaar weg en beleef de wereld vanaf het water.

  Tijdens de Amsterdamse Sportweek laten wij je graag kennis maken met onze passie op woensdag 22 september en zondag 26 september 2021! Tussen 13:00-18:00 uur kun je onder begeleiding van onze ervaren clubleden de club kajaks, SUP’s en surfski uitproberen én het vaarwater rondom IJburg leren kennen. En: je bent nooit te oud om jezelf deze beleving niet te gunnen. Dat weten we uit ervaring. Gewoon doen dus!

  Wil je met ons meevaren, meld je dan aan via info@kanoopijburg.nl. Tip: Neem droge kleren mee!

 • Er is een examendag KVA zondag 19 september vanaf 10.00 uur op locatie kanovereniging Waterwolf, Kruisweg 1625A, 2142 LC Cruquius.
  Men kan zich hiervoor opgeven bij opleidingen@kanoopijburg.nl
 • Op 30 oktober is er KVT examen. Aanmelden bij Marijn (marijn.van.veelen@kanoopijburg.nl)
  Om te kijken of dit wat voor je is kun je op 18 september langskomen bij “Oefeningen reddingen en calamiteiten”

Volledige agenda

Clubvaren

We organiseren de volgende vaste activiteiten, ook voor de leden die (nog) geen eigen kano of surfski hebben. Ook in de wintermaanden varen we door (als het weer het toe laat):

 • Zaterdagochtend Kajakken                             10:00
 • Zaterdag- & zondagmiddag   Surfskiën     12:30

In het reguliere seizoen van april tot oktober:

 • Woensdagavond  Kajakken                               19.00
 • Zondagochtend Suppen                                     10:00