Agenda

Jaarkalender 2020

Weekend Zeeland

Op 25 en 26 juli organiseren wij een weekend in Zeeland. In dit weekend varen we vooral op de Oosterschelde. Eventueel kunnen we uitwijken naar bijvoorbeeld de Grevelingen. Om mee te kunnen moet je 25 km kunnen varen en ervaring op groot water hebben. Ook moet je beschikken over een uitrusting zoals beschreven voor ZV.
We overnachten op camping de Vierbannen in Ouderkerk op Schouwen-Duiveland. Tijdens dit weekend kunnen we ook aandacht besteden aan tochtplanning, navigatie, groepsgedrag, veiligheid etc. Dit weekend is ook geschikt voor wie bezig is met een traject naar ZV.
Het weekend staat open voor leden van KOIJ en KVZ. Er is plaats voor 8 personen.
Je kan je vanaf nu aanmelden. Geef bij aanmelding ook even aan of je kan rijden en eventueel iemand mee kan nemen.
Ons idee is om vrijdagavond al naar Zeeland af te reizen.
Aanmelden of vragen: opleidingen@kanoopijburg.nl

Kajak introductie cursus

Overweeg je lid te worden van Kano op IJburg, wil je weten of kajakken wat voor je is en wil je een aantal basistechnieken leren? Dan is de introductiecursus kajak varen misschien wat voor jou. We gaan na een korte uitleg op de wal gelijk het water op. De cursus is  voor volwassenen, duurt één dag en kost 45,-. Wanneer je daarna lid wordt krijg je een korting van 25,- op je lidmaatschap en kan je direct kosteloos deelnemen aan de basiscursus. Voor aanmelden of vragen, stuur een mail naar opleidingen@kanoopijburg.nl.

Data introductiecursussen:

Na de succesvolle introductiecursussen 1 t/m 5 zijn er nu:

zaterdag 15 augustus: Introductie kajakvaren 6. aanvang 11:00
zaterdag 22 augustus: Introductie kajakvaren 7. aanvang 11:00

Surfski introductie cursus 

Overweeg je lid te worden van Kano op IJburg, wil je weten of surfskiën wat voor je is en wil je een aantal basistechnieken leren? Dan is de introductiecursus surfski misschien wat voor jou. De cursus kost 45,-. Wanneer je daarna lid wordt krijg je een korting van 25,- op je lidmaatschap en kan je gelijk kosteloos meevaren met de surfski groep en verder werken aan je techniek. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen. Voor aanmelden of vragen, stuur een mail naar opleidingen@kanoopijburg.nl.

Datum: zaterdag 13 juni van 10:00 tot 12:00

Basis en lichtgevorderden cursussen

In 3 avonden leer je alle basistechnieken van het kajakken. Bedoeld voor leden die nog niet zo lang varen.

woensdag 10 juni, 17 juni, 24 juni : Basiscursus kajak varen.
woensdag 26 augustus, 2 september, 9 september: Basiscursus 2 kajakvaren. 
Tijd: 19.30-21.00

donderdag 4 juni, 11 juni, 18 juni: Lichtgevorderden cursus kajak. Vervolg op de basiscursus. Er wordt meer stil gestaan bij de technieken en er worden enkele nieuwe technieken aangeboden. Bedoeld voor leden die al wat langer varen en hun technieken willen verbeteren. Tijd: 19.30-21.00

3, 10 en 17 september: Voorbereiding KVA examen. Je hebt regelmatig gevaren en bijvoorbeeld de lichtgevorderden cursus gedaan. Na afloop van deze cursus kan je meedoen aan het KVA examen op 26 september. Tijd: 19.30-21.00

26 september: KVA-examen.

Voor aanmelden of vragen, stuur een mail naar opleidingen@kanoopijburg.nl.

Clubvaren

We organiseren de volgende vaste activiteiten, ook voor de leden die (nog) geen eigen kano of surfski hebben. Ook in de wintermaanden varen we door (als het weer het toe laat):

  • Zaterdagochtend Kajakken                             10:00
  • Zaterdag- & zondagmiddag   Surfskiën     12:30

In het reguliere seizoen van april tot oktober:

  • Woensdagavond  Kajakken                               19.00
  • Zondagochtend Suppen                                     10:00