Suppen

Door de ligging van Kano op IJburg kun je zeer diverse tochten maken. Bijvoorbeeld het IJsselmeer op richting Pampus en het Muiderslot. Je kunt zo je plank in het water leggen, opstappen en weg varen.

Clubvaren

Leden met een eigen supboard kunnen te allen tijde gebruik maken van de clubfaciliteiten en zelf tochten ondernemen. Varen is voor eigen risico. Zorg dat je goed voorbereid bent. Zie de pagina over uitrusting en veiligheid.

Wanneer:

  • Zaterdagochtend 10:00 (lente en zomer)

Suppen uitproberen

We hebben 10 SUP planken met peddel en enkel leash waarmee wij SUP lessen aanbieden aan jong en oud. In 2016 hebben we een toekenning ontvangen van het Schipholfonds voor de aanschaf van deze SUP-boards. Hiermee willen we meer mensen de mogelijkheid geven om op deze manier actief te zijn op het water.

Wil je het suppen eens proberen en met ons meevaren? Dat kan de hele zomer (t/m 30 september) op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00.

  • Meld je van tevoren aan via sup@kanoopijburg.nl.
  • Meevaren onder begeleiding kost €10 per keer. Graag ter plekke contant te betalen.

Jongeren

Ook jongeren zijn welkom. Via schoolprojecten, verjaardagsfeestjes & familievaren hebben we al vele kinderen en families kennis laten maken met het suppen. Neem contact op via sup@kanoopijburg.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Lid worden?

Ben je op zoek naar een plek om je eigen board te stallen waarvandaan je snel het water op kunt? Vanuit Kano op IJburg kun je alleen of samen, tijdens clubtijdens of wanneer het jou uit komt varen. Suppers kunnen ook deelnemen aan andere activiteiten die door KOIJ georganiseerd worden: recreatief varen, tochten, BBQ’s en kennis opdoen van stromingen op zee en binnenwateren.

Voor meer informatie zie: Lidmaatschap of neem contact op via sup@kanoopijburg.nl.